Ποιόν Ιούνιο?

Χτες -10 Απριλίου 2013-

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν τα έργα στο δρόμο Τρίπολης-Άστρους (photos&video)

Εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει και πάλι τα έργα στο δρόμο Τρίπολης-Άστρους. Ο δρόμος προχωρά με γρήγορους ρυθμούς έτσι ώστε μέχρι τον Ιούνιο να έχει παραδοθεί.

Η παράδοση του έργου θα δώσει πνοή στους οδηγούς αφού θα μειωθεί κατά πολύ η απόσταση μεταξύ της Τρίπολης και του Άστρους αλλά και θα βοηθήσει όλη την Κυνουρία που τόσο καιρό είναι αποκομμένη.

Σήμερα -12 Ιουνίου 2013-

Υπομονή μέχρι το καλοκαίρι του 2014 για το δρόμο Τρίπολης – Άστρους (vd)

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν τα έργα στο δρόμο Τρίπολης – Άστρους, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα. Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο και με την ολοκλήρωση του θα λυθεί ένα μεγάλο πρόβλημα της Κυνουρίας, καθώς θα απαλλάξει τους οδηγούς από την ταλαιπωρία και τον κίνδυνο από τις στροφές. Παράλληλα, στόχος είναι να υπάρξει άνοδος επισκεψιμότητας της παραλιακής Αρκαδίας.

Ειδικότερα, η μια εργολαβία αφορά το κομμάτι από τον κόμβο του Νεοχωρίου μέχρι τη γέφυρα Κουμπίλα, το οποίο είναι εντός χρονοδιαγράμματος και η δεύτερη εργολαβία αφορά τις γέφυρες Κουμπίλας, οι οποίες ήταν να παραδοθούν σε ένα μήνα (τον Ιούλιο) αλλά θα παραδοθούν στο τέλος Σεπτέμβρη, λόγω κάποιων λανθασμένων υπολογισμών.

Το καλό είναι ότι συνολικά το έργο θα παραδοθεί του χρόνου τον Ιούνιο, μένει μόνο να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα και να κάνουμε υπομονή ένα χρόνο ακόμα…