Παράλιο Άστρος
logo: Το Άστρος της Θαλάσσης
Αναζήτηση Go

«Λαϊκή συσπείρωση»: Διαχείριση απορριμμάτων συνέχεια μεθοδεύσεων και τακτικισμών από τη διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Κατηγορία Περιβάλλον | Αναρτήθηκε 19-02-2017 02:32:35 pm | από nskarmoutsos

Τρίπολη 19/2/2017

Δελτίο τύπου

Με μεθοδεύσεις και απαράδεκτους τακτικισμούς η διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου προετοιμάζει την τελική πράξη παράδοσης της διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας στην ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ.

Το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΛΕΛ - ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ και η διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου με μια σειρά αλληλοσυμπληρούμενων και αλληλοτροφοδοτούμενων ενεργειών τρέχουν την παράδοση της διαχείρισης των απορριμμάτων στην ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ.

Αρχικά, η κυβέρνηση γνωμοδοτεί δια των αρμοδίων Υπουργείων θετικά υπέρ της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) Πελοποννήσου που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της ΤΕΡΝΑ.

Αμέσως μετά με διαδικασίες fast - track και χωρίς να δοθούν στους Περιφερειακούς Συμβούλους ούτε οι εισηγήσεις της υπηρεσίας, ούτε οι γνωμοδοτήσεις των αρμοδίων υπουργείων ΥΠΕΝ και ΥΠΕΣΔΑ, η πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου ψήφισε θετικά υπέρ της ΣΜΠΕ.

Η κυβέρνηση σπεύδει να εγκρίνει αυτή τη ΣΜΠΕ που διαμορφώνει έναν αντιλαϊκό αντιπεριβαλλοντικό ΠΕΣΔΑ σύμφωνα με τον οποίο στις εγκαταστάσεις της ΤΕΡΝΑ θα ανακτάται μόλις το 48% των εισερχόμενων σύμμεικτων απορριμμάτων και το υπόλοιπο 52% θα οδηγείται σε ΧΥΤΥ, ενώ τα λαϊκά στρώματα θα πληρώνουν 3, 4 και 5 φορές ακριβότερα ανταποδοτικά τέλη.

Σε λίγες ώρες απο τώρα θα συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου για να εγκρίνει το ΠΕΣΔΑ χωρίς να έχει δοθεί στους Περιφερειακούς Συμβούλους σαν αυτόνομο, αυτοτελές και ολοκληρωμένο τεύχος.

Ο κ. Τατούλης, οι δυνάμεις της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της Χ.Α. όπως κάνουν μέχρι τώρα, θα σφραγίσουν την τελευταία πράξη παράδοσης της διαχείρισής των απορριμάτων στην ΤΕΡΝΑ εγκρίνοντας έναν ΠΕΣΔΑ που γνωρίζουν μόνο η κυβέρνηση ( μαθαίνουμε ότι έχει γνωμοδοτήσει και θετικά ) , η διοίκηση της Περιφέρειας και η ΤΕΡΝΑ.

Καλούμε τον κ. Τατούλη έστω και την ύστατη στιγμή να δώσει στους Περιφερειακούς Σύμβουλους το αυτόνομο και ολοκληρωμένο τεύχος του Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Τα λαϊκά στρώματα της Πελοποννήσου ας βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα. Με τι μεθοδεύσεις κυβέρνηση και Διοίκηση της Περιφέρειας ολοκληρώνουν τις διαδικασίες παράδοσης της διαχείρισης των απορριμμάτων στην  ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ.

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

Νίκος Γόντικας

Εργασίες για την τοποθέτηση του αγωγού του βιολογικού δικτύου στην επαρχιακή οδό Λεωνιδίου-Άστρους

Κατηγορία Περιβάλλον | Αναρτήθηκε 18-02-2017 03:33:23 pm | από nskarmoutsos

Εργασίες για την τοποθέτηση του αγωγού του βιολογικού δικτύου στην επαρχιακή οδό Λεωνιδίου-Άστρους. Κοντά στον κόμβο της Κάτω Μελιγούς, εδώ -http://wikimapia.org/#lang=el&lat=37.397940&lon=22.730649&z=18&m=b-, ο δρόμος έχει μονοδρομηθεί σε εκείνο το σημείο και υπάρχει φωτεινή σηματοδότηση, τη δέουσα προσοχή πρέπει να δείχνουν οι οδηγοί των διερχόμενων αυτοκινήτων.

(18-2-2017, 13.20)

Φυσικές και ανθρωπογενείς απειλές για το Κάστρο του Άστρους

Κατηγορία Σχόλια | Αναρτήθηκε 16-02-2017 09:38:20 pm | από nskarmoutsos

Ετοιμόρροπο (φωτ. 9-2-2017)

Σύμφωνα με την έγκυρη ιστοσελίδα «Μνημεία υπό απειλή» www.mua.gr οι παρακάτω απειλές υφίστανται για το Κάστρο του Άστρους (Ζαφειρόπουλων) -http://astrosparalio.gr/viewRes.php?r=1303641382&page=civ-:

Φυσικές

 1. Αέρας
 2. Ανεπιθύμητη βλάστηση
 3. Βροχή
 4. Ζώα

Ανθρωπογενείς

 1. Εγκατάλειψη
 2. Έλλειψη ευαισθητοποίησης και αναγνώρισης από το κοινό
 3. Έλλειψη σχεδιασμού

Υ.Σ: Μήπως δεν είναι έτσι; Το φωτογραφικό υλικό είναι αδιάψευστος μάρτυρας των όσων μας «προσάπτουν!!»

Ζούγκλα (φωτ. 9-2-2017)

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ: Μέτρα προστασίας της λίμνης του Λάδωνα και Εμπλουτισμός με γόνο άγριας πέστροφας

Κατηγορία Γενική | Αναρτήθηκε 16-02-2017 10:44:54 am | από nskarmoutsos

Δελτίο τύπου

Τρίπολη 10-2-2017

Κύριε Περιφερειάρχη

Στις 30-3-2016 το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ομόφωνα αποφάσισε να ζητήσει από τον ιχθυογενετικό σταθμό του δασαρχείου Καλαμπάκας ικανή ποσότητα γόνου άγριας πέστροφας για τον εμπλουτισμό της λίμνης του λάδωνα.

Πρόκειται για την ενδημική πέστροφα που παλαιότερα κυριαρχούσε στον Λάδωνα, το Λούσιο, τον Αλφειό, τον Ερύμανθο και τα άλλα μικρότερα ποτάμια και τώρα είναι στα όρια του αφανισμού.

Δυστυχώς η απόφαση αυτή δεν υλοποιήθηκε.

Φέτος οι ανάγκες είναι ακόμη μεγαλύτερες και πιο επιτακτικές.

Γι’ αυτό πρέπει άμεσα η Περιφέρεια να υποβάλει αίτηση στο Δασαρχείο Καλαμπάκας και να ζητά να της χορηγήσει τουλάχιστον 15.000 ιχθύδια άγριας πέστροφας.

Η λίμνη έχει ανάγκη από συνεχή φροντίδα.

 • Χρειάζεται συνεχής παρακολούθηση των πληθυσμών τόσο της πέστροφας όσο και των άλλων ενδημικών ψαριών.
 • Να ερευνηθεί η δυνατότητα εμπλουτισμού της λίμνης και με άλλα είδη ψαριών, πχ ποταμοκαραβίδα που είναι ποιοτικό είδος, όπου πέρα από την αλίευσή της θα βελτιώσει και την ποιότητα όσων άλλων ψαριών τρώνε το γόνο της.
 • Η παρακολούθηση της ποιότητας των νερών πρέπει να είναι διαρκής τόσο στη λίμνη όσο και στα ποτάμια που τα νερά τους  καταλήγουν στη λίμνη για να είναι ευκολότερος ο εντοπισμός των εστιών ρύπανσης. Βέβαια για το πόσο συχνά θα γίνονται οι δειγματοληψίες θα το καθορίσουν οι επιστήμονες.
 • Επιβάλλεται συνεχής καθαρισμός της λίμνης από τα διάφορα επιπλέοντα αντικείμενα που σωρεύονται και βελτίωση των ακτογραμμών με στοχευμένες δενδροφυτεύσεις.
 • Η σταθερότητα της στάθμης κατά τους θερινούς μήνες είναι αναγκαία. Είναι απόλυτα συμβατό, η στάθμη της λίμνης να διατηρείται σε υψηλό σημείο μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη για να εξυπηρετούνται οικολογικές και τουριστικές ανάγκες, χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα στην ηλεκτροπαραγωγή και την άρδευση των καλλιεργειών που βρίσκονται μετά τον Υδροηλεκτρικό Σταθμό.

Είναι εντελώς αδικαιολόγητη και απαράδεκτη η αυξομείωση της στάθμης της λίμνης κατά τους μήνες Απρίλη και Μάη περίοδο που αναπαράγονται τα περισσότερα είδη ψαριών. Τα ψάρια γεννούν τα αυγά τους στα ρηχά και προτού προλάβουν να εκολαυθούν κατεβαίνει η στάθμη των νερών και τα αυγά βρίσκονται στη στεριά για να γίνουν τροφή των πουλιών.

Φαινόμενα  αυξομείωσης της στάθμης και μάλιστα σε μεγάλη έκταση μέσα στο καλοκαίρι που παρατηρούνται κατά καιρούς πρέπει να εκλείψουν δια παντός. Η μείωση της στάθμης από την ανώτερη στην κατώτερη πρέπει να γίνεται από αρχές Σεπτέμβρη και μετά για να έχει την ανάλογη χωρητικότητα να δεχτεί τις αυξημένες ροές του χειμώνα.

Ερωτάστε λοιπόν

 • Θα αποσταλεί άμεσα το αίτημα στο Δασαρχείο Καλαμπάκας για τη χορήγηση τουλάχιστον 15.000 ιχθυδίων άγριας πέστροφας;
 • Θα οργανωθεί η μέριμνα για την συνεχή στήριξη των πληθυσμών της άγριας πέστροφας και των άλλων ενδημικών ψαριών;
 • Συμφωνείται με τη λήψη των στοιχειωδών αλλά αναγκαίων μέτρων στήριξης της λίμνης όπως, συνεχούς ελέγχου της ποιότητας των νερών, του καθαρισμού της λίμνης, δενδροφυτεύσεις και της διατήρησης σταθερής στάθμης το καλοκαίρι;
 • Σε τι ενέργειες θα προβείτε ώστε να γίνει ένας μακροχρόνιος σχεδιασμός βελτίωσης στους προαναφερόμενους τομείς;

Ο επερωτών

Βαγγέλης Γούργαρης

Περιφερειακός Σύμβουλος

Για τα κέντρα κοινότητας

Κατηγορία Γενική | Αναρτήθηκε 15-02-2017 10:31:21 am | από nskarmoutsos

Δελτίο τύπου

Γιώργος Η. Παπαηλιού :

Τα κέντρα κοινότητας αποτελούν τα σημεία αναφοράς του Εθνικού Σχεδιασμού Κοινωνικής Ένταξης και Συνοχής

Η απόφαση της  Περιφέρειας Πελοποννήσου να μην ιδρυθούν κέντρα κοινότητας σε επίπεδο δήμων συνδέεται με τη βούλησή της να ελέγχει τα πάντα και σ΄ αυτό το πλαίσιο να ασκεί μικροπολιτική

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης πρέπει να στηρίξει θεσμικά και οικονομικά τους δημάρχους που προτίθενται να ιδρύσουν κέντρα κοινότητας στους δήμους τους

Ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Η. Παπαηλιού, κατά την ενημέρωση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής για τα κοινωνικά δίκτυα αλληλεγγύης από την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου,    είπε :   

Τα κέντρα κοινότητας αποτελούν τα σημεία αναφοράς του Εθνικού Σχεδιασμού Κοινωνικής Ένταξης και Συνοχής.

Σε αντίθεση με όλες τις άλλες περιφέρειες της χώρας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου ακολουθεί μοναχικό δρόμο. Με την άρνησή της να ιδρυθούν κέντρα κοινότητας ανά δήμο, στην ουσία δεν συμμετέχει στον  Εθνικό Σχεδιασμό. Αποδεικνύει ότι από την  Περιφέρεια Πελοποννήσου η τοπική αυτοδιοίκηση α΄ βαθμού αγνοείται και μάλιστα σε θέματα που αυτή, λόγω αμεσότητας και εγγύτητας προς τον πολίτη, έχει γνώση των πραγμάτων.       

Το σχέδιο της  Περιφέρειας Πελοποννήσου προβλέπει τη λειτουργία «επιτελικής δομής» !!! σε επίπεδο περιφέρειας, πέντε κέντρων κοινότητας στις πρωτεύουσες των νομών και κινητές μονάδες !!! για την κάλυψη των υπολοίπων δήμων !!! Σε αντίθεση με τα 21 κέντρα κοινότητας που θα ιδρύονταν στην Πελοπόννησο, αν ακολουθούνταν ο Εθνικός Σχεδιασμός.

Η στάση της  Περιφέρειας Πελοποννήσου συνδέεται με τη βούλησή της να ελέγχει τα πάντα και σ΄ αυτό το πλαίσιο να ασκεί μικροπολιτική.

Είναι γνωστό, ότι πολλοί δήμαρχοι προτίθενται να δημιουργήσουν κέντρα κοινότητας στους δήμους τους. Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης πρέπει να τους στηρίξει θεσμικά και οικονομικά. 

Πρόοδος εργασιών του βιολογικού δικτύου στον περιφερειακό του Νησιού

Κατηγορία 2010-2019 | Αναρτήθηκε 13-02-2017 04:16:46 pm | από nskarmoutsos

Η φωτογραφία, τραβηγμένη σήμερα 13-2-2017 στις 12.55, απεικονίζει το μηχάνημα που εργάζεται για την τοποθέτηση του αγωγού του δικτύου του βιολογικού, το οποίο βρίσκεται σε αυτό το σημείο -http://wikimapia.org/#lang=el&lat=37.415200&lon=22.769133&z=19&m=b- του περιφερειακού του Νησιού, κοντά στο Φάρο. 

Αναγκαία απάντηση στο ολίσθημα Γόντικα..

Κατηγορία Γενική | Αναρτήθηκε 13-02-2017 09:03:02 am | από nskarmoutsos

Δελτίο τύπου

Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, σε πρόσφατη συνέντευξή του, επιχείρησε προφανώς παρασυρμένος από λόγους εξυπηρέτησης συγκυριακής τακτικής να διαστρεβλώσει τη στάση της Παράταξής μας «Πελοπόννησος Πρώτα», στην πρότασή του να συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης στο Πε.Συ. το θέμα των δασικών χαρτών, για να μας ταυτίσει στη συνέχεια «τσουβαληδόν» με κόμματα, την κυβέρνηση και τελικά τον κ. Τατούλη………

Είμαστε έτσι από τα πράγματα αναγκασμένοι να απαντήσουμε δημόσια στον κ. Γόντικα ότι  με τις δηλώσεις του αυτές περιέπεσε σε βαρύτατο ολίσθημα παραπληροφόρησης των πολιτών για τη θέση μας στο πιο πάνω ζήτημα, ολίσθημα μάλιστα επικίνδυνο για την πιστότητα αλλά και την ενότητα της δημοκρατικής μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου που πασχίζουμε όλοι μας να  διασφαλίσουμε …

Στο συγκεκριμένο πρόβλημα που πρότεινε ο κ. Γόντικας για συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης στο Πε.Συ. χωρίς οποιαδήποτε ενημέρωσή μας και χωρίς στοιχειώδη έγγραφη εισήγηση αντίθετα με τους αυθαίρετους συλλογισμούς του η θέση μας ήταν ξεκάθαρη.

Επειδή θεωρούμε  ότι καθήκον του Πε.Συ. ως ανώτατου θεσμικού οργάνου έκφρασης του Λαού της Πελοποννήσου δεν είναι η δια τυποποιημένων ψηφισμάτων γενική και αόριστη καταγγελία που ατελέσφορα κλείνει τέτοια σημαντικά για τον τόπο μας θέματα, αλλά  η  ουσιαστική μέσα από τη δημοκρατική λειτουργία του λύση τους, προτείναμε αυτό το «μείζον ζήτημα» των προβλημάτων που ανέκυψαν με την ανάρτηση των δασικών χαρτών να συζητηθεί στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο. Επιμείναμε να γίνει τότε συντεταγμένη «εφ΄ όλης της ύλης» συζήτηση ύστερα από ανάλογα σημαντική πληροφόρηση των μελών του Πε.Συ., με εισηγήσεις και τεκμηριωμένες θέσεις εμπλουτισμένες με απόψεις υπηρεσιών, εμπλεκόμενων φορέων και συλλογικοτήτων και σκοπό τη συμβολή μας μέσα από ένα ανοικτό ευρύτατο διάλογο στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των δημιουργημένων με την ανάρτηση των δασικών χαρτών προβλημάτων.

Επιδιώξαμε την κατά μέτωπο σοβαρή αντιπαράθεση με το πρόβλημα και όχι τη με φευγαλέους εντυπωσιασμούς διεκπεραίωσή του, με την πεποίθηση ότι επιτελέσαμε το καθήκον μας. 

Στα λοιπά των δηλώσεων του κ. Γόντικα, του απαντάμε ότι  η παράταξή μας κι αυτό ασφαλώς κατανοούμε δεν είναι βολικό γι΄αυτόν αλλά και για τον κ. Τατούλη, υπηρετεί πρώτα την Πελοπόννησο και διατηρεί  την αυτονομία της τόσο απέναντι στην κυβέρνηση όσο και σε κόμματα, όπως έχει όχι μόνο διακηρύξει αλλά και έμπρακτα αποδείξει.

Υπερασπίζεται τους Πολίτες της Πελοποννήσου που την εμπιστεύθηκαν απέναντι στο «Σύστημα Τατούλη» και σθεναρά το αντιμάχεται, αναδεικνύοντας αφενός πόσο φανφαρόνικο και ταυτόχρονα εξυπηρετικό των λίγων και γι΄αυτό φοβικό είναι και αφετέρου πόσο υποκριτικο-πελατειακό και οπισθοδρομικό και ταυτόχρονα ξένο και βλαπτικό στην ουσία για την Πελοπόννησο επίσης είναι, έτσι ώστε την βυθίζει σταθερά στο μαρασμό και την εγκατάλειψή της από τους νέους της …

Για τους λόγους αυτούς αγαπητέ κύριε Γόντικα στους αγώνες για τη δημοκρατία, την ανατροπή, την ανάπτυξη και την αλληλεγγύη στην Πελοπόννησο δεν περισσεύει κανείς και δεν χωρούν βεβιασμένες απλουστεύσεις με ασυναίσθητες έστω ευκολίες και πολύ περισσότερο στενόκαρδες υστεροβουλίες…

Τρίπολη 12 Φεβρουαρίου 2017

      Περιφερειακή Παράταξη

«ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΑ»

Ο δεματοποιητής του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Κατηγορία Περιβάλλον | Αναρτήθηκε 09-02-2017 03:58:04 pm | από nskarmoutsos

Ο δεματοποιητής στην επεξεργασία απορριμμάτων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, στον Τάνο -http://wikimapia.org/#lang=el&lat=37.420366&lon=22.740068&z=18&m=b-. Πάνω στη σκεπασμένη χωματερή Γλάροι «καραδοκούν».

(Φωτ. 9-2-2017, 13.10) 

Πρόοδος εργασιών του βιολογικού δικτύου στον περιφερειακό του Νησιού

Κατηγορία 2010-2019 | Αναρτήθηκε 03-02-2017 03:54:01 pm | από nskarmoutsos

Η φωτογραφία, τραβηγμένη σήμερα 3-2-2017 στις 12.10, απεικονίζει το μηχάνημα που εργάζεται για την τοποθέτηση του αγωγού του δικτύου του βιολογικού, το οποίο βρίσκεται σε αυτό το σημείο -http://wikimapia.org/#lang=el&lat=37.415760&lon=22.768822&z=19&m=b-, στη διασταύρωση του περιφερειακού του Νησιού του Παραλίου Άστρους με την οδό «Ν. Μαυροθαλασσίτη & Κ. Παπακωνσταντίνου».

«Λαϊκή Συσπείρωση»: Σε κίνδυνο η λειτουργία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Κατηγορία 1800-1899 | Αναρτήθηκε 01-02-2017 10:10:03 am | από nskarmoutsos

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ

Άστρος 30-1-2017

Του Παναγιώτη Αδάμη προς τον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας κ. Παναγιώτη Μαντά

Θέμα: Σε κίνδυνο η λειτουργία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. 

Κύριε Δήμαρχε

Γνωρίζετε από καιρό ότι η Επιτροπή Δημοσιονομικού Ελέγχου (Ε.Δ.ΕΛ.) του Υπουργείου Οικονομικών απαιτεί από το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας οικονομική διόρθωση, δηλαδή επιστροφή, ποσού 3.852.938,92 € για τα έργα βελτίωσης στο Λιμάνι Παράλιου Άστρους.

Στις απαράδεκτες ενέργειες της κυβέρνησης σιωπά ένοχα η Περιφέρεια Πελοποννήσου που έχει και αυτή σοβαρές ευθύνες για όσα έγιναν στα έργα του Λιμανιού.

Εμείς σαν Λαϊκή Συσπείρωση είχαμε επανειλημμένα επισημάνει τα προβλήματα και τους κινδύνους από τον τρόπο που έγιναν τα έργα στο Λιμάνι και δυστυχώς η Δημοτική αρχή είχε ταχθεί εναντίον μας στηρίζοντας τις Ενέργειες της Περιφέρειας.

Αν υποχρεωθεί ο Δήμος μας στην καταβολή ενός τόσο μεγάλου ποσού, είναι σαφές ότι  θα είναι αδύνατη η συνέχιση της λειτουργίας του.

Γι’ αυτό ερωτάστε:

Τι επαφές έχετε κάνει μέχρι τώρα με κυβέρνηση και Περιφέρεια και τι σας λένε;

Πως σκέπτεστε να αντιμετωπίσετε αυτό το τόσο σοβαρό πρόβλημα;

Σε τι ενέργειες θα προβείτε για να μην υποχρεωθεί ο Δήμος να πληρώσει αυτό το τεράστιο ποσό;

Θα φέρετε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για να παρθούν συγκεκριμένες αποφάσεις;

Ο Επερωτών

Αδάμης Παναγιώτης

Δημοτικός Σύμβουλος.

Προηγούμενες αναρτήσεις